Komaj čakam!

Se spomnite, kako je bilo, ko smo bili otroci in so nam starši povedali, da "samo še dvakrat spat, potem gremo pa na morje"? No, tako se počutim te dni. Natančno tako! :) :) :)

Po napornem poletju (v resnici se mi ob tem pomisleku ves čas poje Poletja ne bo, poletja ne bo, izginilo bo ...), ki ga nisem imela časa dojeti, sem se odločila, da bom prihajajoči vikend preživela na morju. Privoščila si bom vse tisto, česar si med počitnicami/dopustom/poletjem nisem mogla: poležavala bom do bolova, se sprehajala ob morju, uživala v sončnih vzhodih in zahodih, brala, se nastavljala sončnim žarkom, plavala, se namakala v jacuzziju in si mogoče mogoče privoščila še masažo. In, kar je zame najpomembnejše, imela bom čas, da uživam v samoti in tišini, zapisovanju svojih misli in želja, dam mislim prosto pot ...

Res si bom privoščila! Pa ne v denarnem smislu -> bolj v smislu, da bom počela tisto, kar mi bo pasalo, takrat, ko mi bo pasalo in tam, kjer mi bo pasalo. Brez kakršnegakoli prilagajanja komurkoli. Žurka!

Veselim se kot majhen otrok in počasi že pakiram v kufer: kopalke, sončna krema, podvodna očala, elastike in špange za lase, kremo za blažitev srbečice po pikih, perilo, oblekica, sončna očala, leče + tekočina ... Popoldne se bom oglasila še v knjižnici, da si naberem pogrošnega čtiva, napakiram še brisači in nekaj drugih malenkosti, da bom v četrtek zvečer dodala samo še reči, ki jih potrebujem vsakodnevno in potem ... v petek takoj po službi ... brmbrmmmm na obalo.

Super se bom imela. Ker sem se tako odločila. Vreme bo lepo. Ker sem se tako odločila. Uživala bom na totalko. Ker sem se tako odločila!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Roald Dahl: Pepelka

Zakaj objavljam izkušnje z zmenkov in kakšna je dobra alternativa zmenkom na slepo?

Turkiz, žad, safir in ametist. Pa srebro ali belo zlato. 1/2