Pag 2020 9/11 - Počitnice za mlade in mlajše odrasle

Naša skupina je ta dan pomivala posodo. To je pomenilo, da smo pomivali samo po zajtrku in kosilu, saj smo šli popoldne že proti domu.

Ko smo pomili, smo napakirali punkle in izpraznili apartmaje (papa, klima!) ter šli še zadnjič proti plaži. Kako je pasalo še zadnjič zaplavati v tisti smaragdni vodi in vreči še zadnjih nekaj žabic! Pa poležati na obali toliko časa, da so se kopalke posušile! Ko bi le lahko flaširala tale Pag in ga imela za domov 😊.

Ko bi le lahko ostali še 2 do 3 dni. Ravno smo se povezali med samo, pa že gremo. Zdi se mi, da sem prve 3 dni užila v miru in počasi. Potem sem se pa kar naenkrat zbudila v sobotno jutro. Prava beda .

No … če ne bi bilo lepo, bi se vleklo kot kurja čreva. Ker je bilo lepo, pa je čas kar poletel.

Pot domov je bila prežeta s počitkom v klimatiziranem busu, obujanju spominov in klepetu. Prav luštno je bilo. Škoda le, da smo bili zadnjič skupaj v takem sestavu. Upam, da se kmalu spet vidimo in bomo spet kakšno rekli.

Ob prihodu domov v Savinjske konce je bila že nedelja. Osnovno razpakiranje in kupčkanje za v pralni stroj ter prva žehta, kozarec domače vodo (oj, ti dobra voooodaaaaaa 🎜), zalivanje balkonovih rastlinic in tuš. Pa blaženo spanje v domači postelji.

Pa naslednje jutro? Škoda, da ne morem na sprehod ob morju. Ali na jutranje plavanje. Tudi dopoldansko plavanje odpade. Si bo pa zato moja koža malce odpočila od švicanja in nabiranja barve, glava pa lahko začne v miru spravljati dogodivščine v e-obliko.


Dragi paški prijatelji (ali PAGlavci, kot sem nekje slišala), hvala, da ste bili del mojega dopusta na morju. Hvala za vse sprehode, iskrive pogovore, iskrenost, smeh, prebrane knjige (tako tiskane kot v tekoči problematiki), preplavane dolžine, igre z žogo in Ali-ali, ples, komplimente, skupne trenutke. Pa tudi za to, da ste si vzeli čas in šli skupaj z mano na morje v neznano. Bilo je lepo in neponovljivo ter upam, da se kmalu spet kaj vidimo. Rada vas mam!

Jutri lahko prebereš nov zapis.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Roald Dahl: Pepelka

Zakaj objavljam izkušnje z zmenkov in kakšna je dobra alternativa zmenkom na slepo?

Turkiz, žad, safir in ametist. Pa srebro ali belo zlato. 1/2